Sprekers

Kom luisteren naar vooraanstaande sprekers uit diverse hoeken.

Bruno Fabre

10:05 – 10:15

Trendwatcher Bruno is gespecialiseerd in het ontdekken van trends in het technologische en post-technologische tijdsperk. Hij geeft zijn inspirerende visie op de toekomst van morgen met een vertaling naar vandaag.

Linde Nieman

14.45 – 15.30

Linde, voorzitter van de Jonge Klimaatbeweging, weet alles over duurzaamheid en jongeren. Zo zat zij onder andere aan tafel tijdens de klimaatonderhandelingen van het klimaatakkoord en vertegenwoordigde daar de jongere stem.

Yousef Yousef

11.30-12.30

Yousef, entrepreneur, heeft innovatie toegevoegd aan het DNA van LG Sonic toen hij dit verlieslijdende bedrijf overnam in 2011. Yousef is ook voorzitter van Groene Groeiers, een platform van ondernemers in Nederland die op een groene manier willen groeien.

Arash Aazami

11.30-12.30

Arash is muzikant, filosoof, ondernemer en visionair. Met zijn bureau, Kamangir, werkt hij aan zijn missie; schone energie als recht voor alle mensen.

Dirk Sijmons

11.30-12.30

Dirk Hoogleraar landschapsarchitectuur bij de TU Delft, is één van de drie grondleggers van H+N+S Landschapsarchitecten. Dirk ontving in 2002 de Rotterdam Maaskantprijs en in 2004 werd hij benoemd tot Rijksadviseur voor het Landschap.

Bruno van den Elshout

12.45 - 13.30

Bruno, kunstenaar en ondernemer, geeft op eigenzinnige wijze vorm aan kunst- en onderzoeksprojecten die aanzetten tot goede ontmoetingen tussen mensen, ideeën en werelden.

Maarten van Biezen

11.30-12.30

Maarten, mobiliteit expert, is sinds 2017 bezig met een nieuw project: Route ZERO. Route ZERO helpt organisaties naar zero emissie op het gebied van mobiliteit.

Arnold Stokking

11.30-12.30

Arnold, directeur Industriële Innovatie bij TNO en lid van de stuurgroep van Smart Industry, zal u hierin meenemen. Arnold Stokking was hiervoor werkzaam bij Philips en heeft naast Nederland in in Marokko, Kazachstan, Japan en Tsjechië gewoond en gewerkt.

Joachim Declerck

Joachim is ingenieur-architect, en oprichter en partner van Architecture Workroom Brussels. De Europese denk-en-doe-tank voor innovatie op vlak van architectuur, stedelijke en territoriale ontwikkeling.

Nadine Bongaerts

11.30-12.30

Nadine is synthetisch bioloog. Nadine vormt vanuit de wetenschap een brug naar het bedrijfsleven en de maatschappij. Dat doet zij met haar onderneming Science Matters, waarmee zij wetenschap vertaalt en communiceert naar de maatschappij. Bio-technologie leidt tot een nieuwe revolutie met veel impact op de opgaven van vandaag en morgen.

Jaap Smit

09.55 - 10:05

Jaap, commissaris van de Koning in de provincie Zuid-Holland, wil samen met inwoners, bedrijven en organisaties zorgen voor een nog slimmer, schoner en sterker Zuid-Holland.

Dominic Seldis

16:00 – 16.35

Dominic, aanvoerder van de contrabassisten van het Koninklijk Concertgebouworkest, is veelzijdig en graag geziene musicus.

Jeannette Baljeu

09:45 – 09:55

Jeannette, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, verantwoordelijke voor de portefeuilles Bestuur, Internationale Zaken & Financiën.

Adri Bom-Lemstra

16:00 – 16:35

Adri, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, verantwoordelijk voor de portefeuilles Economie & Innovatie en Ruimtelijke ordening & Wonen.

Daan Zandbelt

11.30-12.30

Daan, architect-stedenbouwkundige en Rijksadviseur voor de fysieke leefomgeving, adviseert over ruimtelijke programma’s en projecten van het Rijk op thema’s zoals mobiliteit en verstedelijking.

Han Weber

11.30-12.30

Han, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, verantwoordelijk voor de portefeuilles Energietransitie, Natuur en Recreatie.

Sjaak van der Tak

11.30-12.30

Sjaak, voorzitter LTO, de ondernemers- en werkgeversorganisatie voor de agrarische en tuinbouwsector.

Rob van Tulder

11.30-12.30

Rob is Professor International Business-Society Management aan de Erasmus Universiteit. Hij houdt zich onder andere bezig met het bruggen slaan tussen academici en praktijkmensen op het gebied van duurzaamheid.